Over Fiona

Ik ben moeder van 3 kinderen en woon en werk in Lisse. Midden in de prachtige bollenstreek. Vanuit mijn eigen sfeervolle praktijkruimte bied ik coaching, massages en begeleiding voor- tijdens- en na de zwangerschap. 

Over mij

Ik ben Fiona Koning, eigenaresse van Pura Adelante. Vanuit mijn eigen sfeervolle praktijkruimte bied ik coaching, massages en begeleiding voor- tijdens- en na de zwangerschap.  

Ik ben mijn praktijk gestart in 2016. De eerste 5 jaar was mijn praktijk gevestigd in Hillegom en in 2021 ben ik samen met mijn man en drie kinderen verhuisd naar Lisse. Daar woon en werk ik nu, middenin het hart van de mooie bollenstreek. 

Ik wil mijn gevoel volgen. Tijdens mijn loopbaan als verpleegkundige in de zorg, heb ik ervaren dat ik echt voldoening van mijn werk krijg wanneer ik mijn gevoel kan volgen, en niet hoeft vast te houden aan de verleende indicatie. Het luisteren naar de cliënten en zo te ontdekken wat echt de onderliggende problemen waren om zo de juiste zorg in te zetten, dat gaf mij veel voldoening.

Ik kijk graag verder dan alleen het probleem waarop vaak de focus ligt. Zo verplaats ik de aandacht tijdens mijn massages, bij een probleem met de nek, bijvoorbeeld naar je benen, omdat de bron van de pijn ergens anders vandaan kan komen.  Zo kijk ik ook waar iemands behoeftes liggen tijdens de doula of verwerkingsgesprekken, door goed te luisteren naar jou als persoon.

Ik hoop snel met je kennis te mogen maken en je te zien in mijn praktijk!

Liefs, Fiona

"Pura Adelante is Spaans en betekent 'puur vooruit'"

"Bij Fiona ben je altijd in goede handen"

Mijn kernwaarden

Luisterend oor, oprecht, oplossingsgericht, professioneel, vertrouwen geven, samenwerkend, persoonlijk, kijken naar ieder als individu, open, laagdrempelig in de benadering, liefdevol, denken in mogelijkheden, geeft je zelfvertrouwen, meedenkend, loyaal.

Geef een cadeaubon

Wil je iemand eens echt laten ontspannen? Verras hem of haar met een cadeaubon voor een massage of een workshop. De cadeaubonnen zijn eenvoudig te bestellen via de contactpagina. Ik geef je graag advies bij het maken van de juiste keuze.

Reviews van klanten

Wat anderen zeggen

“Fiona voelt alles goed aan. Ze was een enorme steun. Zonder haar was de bevalling niet zo goed verlopen”
“Fiona heeft mij en partner goed ondersteund waar nodig. Voelde aan wanneer ze er moest zijn en wat te doen. We kijken terug op een mooie zwangerschap en bevalling”
“Door deze therapie ben ik na 40 jaar verlost van diepliggend verdriet, en voel ik me bevrijd. Ik ben nog altijd super blij dat ik deze stap heb genomen en deze therapie bij jou heb mogen doen”
“Het was een super ervaring. Tijdens de bevalling ontspannen, en ze is heel behulpzaam. En ze gaf ons een erg fijn gevoel”
“Na een lange tijd, toch de stap genomen om met iemand over mijn traumatische ervaring te praten en met wat voor iemand! Fiona is lief, stelt je gerust, geeft je de tijd en weet waarover ze het heeft”
"Geloof mij en geef jezelf regelmatig een massage bij Pura Adelante cadeau. Dat is pure verwennerij voor body & mind."
“Fiona weet door haar oprechte interesse, liefdevolle houding en haar analysevermogen snel tot de kern te komen. Haar coaching heb ik ervaren als warm en prettig maar zeker ook diepgaand. Dit is mijn groeiproces zeker ten goede gekomen. Daarbij maakt ze prachtige verbindingen en weet ze duidelijk ruimte voor mijn gevoel te geven. Ik heb dankzij haar mogen ervaren dat mijn ongeboren zielskind er mag zijn en er in mijn dagelijks ook echt aanwezig is. Kortom mijn miskraam mocht er zijn! Vanuit dit vertrekpunt heb ik meer rust en inzicht in mijn dagelijks leven gekregen.”
Scroll naar boven