cuppingbanner

Massage

Een massage bij Pura Adelante is altijd persoonlijk, op maat, puur en afgestemd op uw behoefte.
 
Ik ben gespecialiseerd in verschillende massagevormen en omdat  ik deze technieken kan combineren, krijgt u een massage die helemaal bij u past. Ik masseer met oliën op natuurlijke basis en kan dit naar wens combineren met etherische oliën. In alle rust, of juist met een rustgevend achtergrondmuziekje erbij komt u helemaal tot uzelf en kunt u er in het dagelijks leven weer tegen aan.
 
Voor aanvang van de massage kijken we samen welke klachten u heeft en we zouden kunnen behandelen. Ik adviseer u welke (gecombineerde) massagevorm ik het meest geschikt acht om de klacht mee te behandelen.
Uiteraard is hierbij alle ruimte voor uw eigen inbreng en wensen. Na afloop van de massage adviseer ik u wat u na de massage kunt doen om het effect van de massage langer vast te houden of te voorkomen dat u opnieuw last krijgt van dezelfde klacht.
 
Met mijn mobiele massagetafel bestaat de mogelijkheid bij u thuis, op het werk of op een andere locatie te masseren. De ruimte die u hiervoor beschikbaar stelt, moet vanaf een parkeerplaats gemakkelijk te bereiken zijn, zonder trappen en hellingen.
 
Heeft u vragen?
Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag. Hopelijk help ik u snel ontspannen of help ik u binnenkort van uw klacht af!
 
massagetafel

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig