Contact

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of meer informatie over een bepaalde behandeling, workshop of begeleidingstraject? Ik vertel je er graag over. Voel je vrij om contact op te nemen via e-mail of het contactformulier.

Contact

Wil je een afspraak maken of een vraag stellen? Stuur mij gerust een e-mail of neem contact op via het contactformulier op deze pagina. 

Bellen kan ook, maar heeft niet de voorkeur omdat mijn telefoon vaak op stil staat tijdens behandelingen. Een bericht sturen werkt veel beter.  

 

 

Adres

Van Speykstraat 204
2161 VR Lisse

Telefoon

06-24277455

KvK / BTW

KvK nummer :66947014

BTW nummer: NL002027734 B47

Annuleren of verplaatsen

Wil je een afspraak verzetten? Dat kan altijd gebeuren. Laat het mij minimaal 24 uur van te voren weten, zodat ik iemand anders kan plannen. Anders ben ik genoodzaakt 50% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Kom je niet opdagen, dan zal ik de volledige behandeling aan je factureren, maar dit spreekt voor zich. 

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Waar kan ik je mee helpen?
Hoe wil je dat ik contact opneem?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mijn kernwaarden

Luisterend oor, oprecht, oplossingsgericht, professioneel, vertrouwen geven, samenwerkend, persoonlijk, kijken naar ieder als individu, open, laagdrempelig in de benadering, liefdevol, denken in mogelijkheden, geeft je zelfvertrouwen, meedenkend, loyaal.

Geef een cadeaubon

Wil je iemand eens echt laten ontspannen? Geef een massage of een workshop cadeau. Bestellen kan via het contactformulier. Ik heb je graag bij het maken van de juiste keuze, vraag mij gerust om advies. 

Cadeaubonnen voor massages: 45 minuten € 45 | 60 minuten € 60 | 90 minuten € 85.

Scroll naar boven