PATrauma

Traumaverwerking

Wil je een trauma verwerken maar zie je op tegen het langdurig voeren van gesprekken met vaak niet snel resultaat? Dan is deze therapie wellicht een fijne manier om je trauma te kunnen verwerken.

Ik gebruik voor de therapie de methode “Rejoyce Xpress”. Deze methode is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen die een miskraam of stilgeboorte willen verwerken. Uit de praktijk blijkt de methode ook heel goed te werken bij mensen die een trauma te verwerken hebben.

Omdat je met deze therapie echt van binnenuit je trauma gaat verwerken heb je meteen na het eerste gesprek al het gevoel dat er een last van je schouders is gevallen. Na de derde en tevens laatste afspraak heb je je trauma een plek gegeven en is er een hele ballast van je schouder en kun je weer je leven oppakken.  We hebben na onze derde afspraak nog één keer een gesprek. Dit kan telefonisch of gewoon persoonlijk. Dit om te evalueren hoe je de therapie ervaren hebt en alles even kort na te bespreken. Weet je niet precies wat je dwars zit maar je voelt aan alles dat je niet lekker in je vel zit na een gebeurtenis of door een nog onverwerkte nare ervaring in het verleden? Geen paniek, ook daarbij kan ik je helpen. We kunnen onze eerste afspraak een half uur verlengen dit om eerst uit te zoeken wat je nu precies zou moeten verwerken.

Als mensen aan mij vragen hoe werkt de therapie eigenlijk die je geeft en wat gebeurt er met je, kan ik er maar één antwoord op geven en dat antwoord is “kom en ervaar het”. Net als dat ieder persoon anders is heeft deze therapie ook voor iedereen een andere uitkomst. De één voelt een innerlijke rust, de ander word zelfverzekerder. Maar wat deze therapie ook met je doet het belangrijkste is dat je leven niet meer beheerst word door een onverwerkte traumatische ervaring!

                                                   

Tarieven
De kosten voor het gehele traject, bestaande uit 3 gesprekken en een belafspraak bedragen: €260,- (pinnen mogelijk)

 

REVIEWS

Door deze therapie ben ik na 40 jaar verlost van diepliggend verdriet, en voel ik me bevrijd. Ik ben nog altijd super blij dat ik deze stap heb genomen en deze therapie bij jou heb mogen doen”
S.vd V.
01-10-2017

 

“Na een lange tijd, toch de stap genomen om met iemand over mijn traumatische ervaring te praten en met wat voor iemand! Fiona is lief, stelt je gerust, geeft je de tijd en weet waarover ze het heeft”
J.S.
02-10-2017

 

kompas

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig