PAMiskraam

Miskraam / stille baby verwerking

Lange tijd rustte op het spreken over het verlies van je baby’tje min of meer een soort taboe. Dit onderwerp werd maar al te graag onder stoelen en banken geschoven. Met alle gevolgen van dien. Niet zelden gaan stellen lange tijd na het verlies van een (ongeboren) baby uit elkaar. Vaak blijkt de diepere oorzaak op de één of andere manier te relateren aan het onverwerkte verlies van een (ongeboren) baby.

Joyce Becker van het online platform www.miskraamwerken.nl heeft de “Rejoyce Xpress” methode ontwikkeld om een miskraam of een stille baby geboorte te kunnen verwerken.

Mannen en vrouwen verwerken dit verlies ieder op een hele andere manier waardoor het kan zijn dat je je onbegrepen voelt of niet serieus genomen. Een gevolg kan zijn dat de sfeer en relatie onder spanning komen te staan. Waardoor je vertrouwde omgeving niet meer veilig en prettig voelt. Deze methode kan zowel bij mannen als vrouwen gewoon toegepast worden, want ook al is de verwerking van man en vrouw heel anders het moet toch bij jullie allebei een plekje krijgen.  

Dit is een methode waarbij je een innerlijke reis gaat maken en zo kom je dichterbij jezelf waardoor je je verlies goed kunt verwerken en zo dus meer zelfvertrouwen en innerlijke rust krijgt. Wat zo fijn is aan deze methode is dat je in een hele korte tijd al hele goede resultaten zult behalen. We hebben 3 keer een gesprek en na de derde keer zullen we een belmoment hebben. Dus geen maanden therapieën of maanden lopen met nare gevoelens.

 

Tarieven
De kosten voor het gehele traject, bestaande uit 3 gesprekken en een belafspraak bedragen €260,- (pinnen mogelijk)
 
Miskraamvaders
Er zijn heel veel forums en informatie te vinden over miskramen en het krijgen van stille baby’s die gerelateerd zijn aan vrouwen en voor vrouwen. Maar er is weinig te vinden waar de man zich kan uiten of met lotgenoten kan praten over hoe hij het heeft verwerkt of hoe hij zijn partner zou kunnen steunen. Daarom hebben mijn collega Diana Wouters van Miskraamcoach.nl en ik de facebook pagina “miskraam vaders” opgericht. Op deze site kunnen mannen vragen stellen aan elkaar en kunnen zij hun verhaal kwijt. Diana en ik zullen onze adviezen geven indien gewenst. Wij plaatsen regelmatig nuttige tips op deze site. Ook staan wij open voor ideeën om informatie te geven waar behoefte aan is.

 

REVIEWS

“Fiona weet door haar oprechte interesse, liefdevolle houding en haar analysevermogen snel tot de kern te komen. Haar coaching heb ik ervaren als warm en prettig maar zeker ook diepgaand. Dit is mijn groeiproces zeker ten goede gekomen. Daarbij maakt ze prachtige verbindingen en weet ze duidelijk ruimte voor mijn gevoel te geven.
Ik heb dankzij haar mogen ervaren dat mijn ongeboren zielskind er mag zijn en er in mijn dagelijks ook echt aanwezig is. 
Kortom mijn miskraam mocht er zijn! Vanuit dit vertrekpunt heb ik meer rust en inzicht in mijn dagelijks leven gekregen.”
D.W
10-03-2017
 
 

vlinder

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL002027734B47
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig