Begeleiding/Coaching

Je hoopt het nooit mee te maken maar als het je overkomt staat de wereld stil. Het verlies van je kindje door een miskraam of stilgeboorte is een intens verdrietige gebeurtenis in het leven. Je kunt je eenzaam voelen, het vertrouwen in je lichaam kwijt zijn of misschien wel het vertrouwen in jezelf.

Begeleiding - Coaching

Persoonlijke begeleiding bij het verlies van je kindje

Je hoopt het nooit mee te maken maar als het je overkomt staat de wereld stil. Het verlies van je kindje door een miskraam of stilgeboorte is een intens verdrietige gebeurtenis in het leven. Je kunt je eenzaam voelen, het vertrouwen in je lichaam kwijt zijn of misschien wel het vertrouwen in jezelf.

‘Coaching’ klinkt altijd een beetje afstandelijk en pragmatisch, vooral als je het hebt over het verwerken van je verdriet na een miskraam of stille baby geboorte. Het woord coaching klinkt in mijn beleving wat onpersoonlijk, terwijl een coachingsessie bij mij dat absoluut niet is. 

Het is begeleiding op maat, ik kijk naar wat jij nodig hebt. Jij moet vooruit komen en ik help je daarbij uit te zoeken waar de knelpunten liggen. Wederzijds vertrouwen is heel belangrijk. Alles wat besproken wordt blijft onder ons. Eerlijkheid en openheid zijn heel belangrijk. Alleen daarmee kan ik je de beste begeleiding bieden, en zorgt het ervoor dat je verwerking succesvol zal zijn en je in een korte tijd je de miskraam/stille baby geboorte een plek hebt kunnen geven.

Miskraam Stille baby

Rejoyce Xpress methode

Lange tijd rustte op het spreken over het verlies van je baby’tje min of meer een soort taboe. Dit onderwerp werd onder stoelen en banken geschoven, met alle gevolgen van dien.

Mannen en vrouwen verwerken dit verlies ieder op een hele andere manier waardoor het kan zijn dat je je onbegrepen voelt of niet serieus genomen. Een gevolg kan zijn dat de sfeer en relatie onder spanning komen te staan. Waardoor je vertrouwde omgeving niet meer veilig en prettig voelt.

Heel regelmatig gaan stellen lange tijd na het verlies van een (ongeboren) baby uit elkaar. Vaak blijkt de diepere oorzaak op de één of andere manier te relateren aan het onverwerkte verlies van een (ongeboren) baby.

Joyce Becker van het online platform www.miskraamwerken.nl heeft de “Rejoyce Xpress” methode ontwikkeld om een miskraam of een stille baby geboorte te kunnen verwerken.

Dit is een methode waarbij je een innerlijke reis gaat maken en zo kom je dichter bij jezelf waardoor je je verlies goed kunt verwerken en zo dus meer zelfvertrouwen en innerlijke rust krijgt. Wat zo fijn is aan deze methode is dat je in een hele korte tijd al hele goede resultaten zult behalen. We hebben 4 keer een gesprek en na de derde keer zullen we een belmoment hebben. Dus geen maanden therapieën of maanden lopen met nare gevoelens.

Tarieven

Het gehele traject bestaat uit vier uitgebreide begeleidende gesprekken en een belafspraak en kost €320.

Meer informatie

Bij een begeleidingstraject is het belangrijk dat we een goede klik hebben, op basis van vertrouwen en gevoel.

Wil je meer informatie of een keer geheel vrijblijvend kennis maken om te ervaren of we een klik hebben. Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Je bent welkom voor een kop koffie of thee in mijn praktijk voor een persoonlijke kennismaking. Via de contactpagina kun je mij een bericht sturen. 

Fiona Koning Pura Adelante
Scroll naar boven