PAhypno

HypnoBirthing ®

Steeds meer vrouwen (en partners) kiezen voor een cursus HypnoBirthing®. Klinkt het zweverig? Dat is het alles behalve. De bevalling is iets natuurlijks. Daar is het vrouwenlichaam op gemaakt en daar krijg je alle informatie over. Tijdens deze cursus leer je hoe je zonder angst en met veel vertrouwen in je eigen lichaam op een fijne manier kunt bevallen. Hoe je tijdens je bevalling diep kunt ontspannen en vanuit die kracht je kindje in alle rust en zonder paniek geboren laat worden. Je partner leert allerlei manieren hoe hij/zij jou zou kunnen ondersteunen, zodat als je even uit je concentratie bent je partner je meteen weer kan helpen naar dat fijne ontspannen gevoel te gaan.

 
Wat doen we tijdens de cursus HypnoBirthing®?
Ik ga je tijdens de cursus leren om jezelf volledig te kunnen ontspannen. Je partner kan je hier bij ondersteunen en ik leer hem/haar hoe en waarbij dit kan. Heb je geen partner dan is natuurlijk diegene die jou bijstaat tijdens de bevalling van harte welkom. Waarom heb je eigenlijk dat volledige vertrouwen in je lichaam en de ontspanning nodig? Dit zorgt ervoor dat het hormoon oxytocine zijn werk kan doen. Dit hormoon heeft heel veel voordelen waar je tijdens de bevalling gebruik van kunt maken. De ontspanning zorgt ervoor dat je bekkenbodemspieren ontspannen. Dit zorgt ervoor dat je kindje makkelijker geboren kan worden. Veel vrouwen kunnen tegen de bevalling op zien. Na deze cursus gaan de meeste stellen er juist naar uitkijken!

Je krijgt tijdens je eerste les heel veel informatie en lesmateriaal van mij mee. Ik geef de cursus in kleine groepjes (niet meer dan 4 stellen). Het zijn 5 lessen van 2.5 uur. Ik geef informatie over hoe een bevalling nu eigenlijk in z’n werk gaat. Wat er bij komt kijken. De fases die je tijdens een bevalling doorgaat. En de keuzes die je kunt maken. Waar je het prettigste bij voelt om je kindje geboren te laten worden. De manieren om in diepe ontspanning te komen, zodat je jezelf kunt laten mee glijden met je weeën. Handvatten hoe je partner je zou kunnen ondersteunen enz. Zoals ze zeggen: “een goede voorbereiding is het halve werk”.

Ben je geen persoon om samen in een groep les te willen nemen, dan is het mogelijk dat ik bij jullie thuis de cursus geef.

Tarieven:
  privé 2 stellen 3 stellen 4 of meer stellen
5 keer 2,5 uur  € 600,00 € 350,00 € 275,00 € 250,00
(pinnen mogelijk)

In sommige gevallen kan dit worden vergoed door je zorgverzekeraar of krijg je van de zorgverzekeraar een bedrag wat je mag besteden aan een gekozen cursus. Neem daarom met je zorgverzekeraar contact op.

zwanger

Pura Adelante

KvK: 66947014
BTW: NL180133780B01
NL 97 RABO 03169 67 149
Hillinenweg 19
2182 VA Hillegom
06 24 27 74 55
info@pura-adelante.nl

Facebook

PuraAdelantelangwerpig